Dobrodošli u Rent a car Start Line Banja Luka, vodeću agenciju za iznajmljivanje automobila u Banja Luci! Mi smo lokalna rent a car agencija koja pruža vrhunsku uslugu iznajmljivanja automobila. Naša misija je da vaše iskustvo iznajmljivanja bude što jednostavnije i ugodnije, tako da se možete fokusirati isključivo na krajnji cilj putovanja.

Mi u Rent a car Start Line Banja Luka, shvatamo da svaki klijent ima jedinstvene potrebe i zahtjeve. Zbog toga pružamo širok izbor vozila za odabir, uključujući kompaktna vozila, SUV-ove i luksuzna vozila. Bez obzira da li putujete sami ili s grupom, imamo savršeno vozilo za vaše potrebe.

Ponosni smo što imamo tim iskusnih i informisanih ljudi koji su posvećeni pružanju najbolje moguće usluge klijentima. Naš prijateljski i profesionalni tim dostupan je za sva pitanja i pomoći će vam u odabiru pravog automobila u skladu sa potrebama vašeg putovanja.

Rent a car Start Line Banja Luka, uzima sigurnost i dobrobit svojih klijenata vrlo ozbiljno. Sva naša vozila redovno se održavaju i servisiraju kako bi bila u vrhunskom stanju. Također pružamo 24/7 pomoć na cesti kako biste bili u potpunosti sigurni.

Bez obzira dolazite li u Banja Luku zbog posla ili zabave, Rent a car Start Line Banja Luka će vam pružiti idealno vozilo za iznajmljivanje.

Rentiranje vozila u Banja Luci – cijena

Rent a car Start Line Banja Luka car cijena vozila je iskazana sa PDV-om. Sve cijene su dnevne, sa neograničenom kilometražom, za kretanje po Bosni i Hercegovini i zemljama u regionu (Srbija i Hrvatska). Rezervisani automobil možete preuzeti na našoj adresi u Banja Luci ili na aerodromu Mahovljani Banja Luka. Molimo vas da prilikom rezervisanja automobila pošaljete mjesto preuzuzimanja i vrijeme preuzimanja kako bismo mogli da rezervišemo automobil za vas.
Cijene rentiranja već od 25 €/dan, za mjesečni najam.

Plaćanje

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja automobila.  Procedura preuzimanja automobila ne traje dugo, a sastoji se od kratke inspekcije automobila, upoznavanja klijenta sa automobilom, nakon čega slijedi pregled i potpis ugovora i plaćanje usluge. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojom kreditnom karticom (Visa, Master Card itd).

Rezervacije automobila

Iznajmljivanje  rent a car automobila možete obaviti on-line,putem formulara na sajtu ili pozivanjem broja 066/350-353.

×